sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 29 Ocak 2024

Ariana Grande Başrollü "Wicked" Filminin Çekimleri Tamamlandı!

2003'te Broadway'i kasıp kavuran inanılmaz Wicked müzikalinin sinematik uyarlaması olan Wicked filminin çekimleri tamamlandı.

Sevilen sahne müzikali ve romanın sinematik uyarlaması olan Wicked'ın çekimleri tamamlandığını filmde başrolleri paylaşan Ariana Grande, Cynthia Erivo, Jonathan Bailey ve yönetmen John Chu sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflar ve duygusal gönderilerle kutladılar. Yönetmen Chu, projeyi "şimdiye kadar dahil olduğum veya dürüstçe söylemek gerekirse şahit olduğum en iddialı sinematografik üretim" olarak nitelendirdi.
 

Glinda karakterini canlandıran Grande, karakterinin perde önünde çekilmiş siyah-beyaz bir fotoğrafını paylaşarak "kalbimdeki bir iz gibi" notunu düştü.



Filmin başrolü Elphaba'yı oynayan Erivo ise, kendi karakterinin yer çekimine meydan okuyan benzer bir fotoğrafını uzun bir açıklama ile birlikte paylaştı.



Erivo, "Bu gün nihayet geldiğinde ne diyeceğimi düşünmeye çalışıyordum ve başarısız oldum, çünkü bu deneyimin benim için anlamının tam olarak ifade edilebilmesi için yeterli kelime yok, bu yüzden bu fotoğrafla sizi baş başa bırakacağım. Evren, bize bekleyen büyük hediyeler için yer açmak adına bazı şeyleri alır. Bu an, bu film, bu insanlar, bu oyuncu kadrosu, bu ekip, bu yönetmen, Glindam, şimdiye kadar isteyebileceğim en büyük hediye idi ve bu Elphie'yi size getirme şansı için sonsuza kadar minnettarım. Umarım onunla tanıştığınızda, benim kadar çok seversiniz ve onun için bu kadar şiddetle mücadele edersiniz. Ve bununla birlikte, benim için çekimler bitti, Elphie çıkıyor!! 💚💚💚" dedi.

Crazy Rich Asians'ı da yöneten Jon M. Chu, iki filmlik uyarlamanın yönetmenliğini üstleniyor ve ilk film 29 Kasım'da vizyona girecek. 

Kübra Karasu