sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 05 Haziran 2021

BluTV'den "Podacto Stüdyo": Dünyada Bir İlk Olacak

Farklı türdeki içerikleriyle üyelerine zengin bir arşiv sunan BluTV, yepyeni bir projeye geliyor.  Yeni nesil kulak tiyatrosu Podacto ile "Podacto Stüdyo" adındaki yeni projesi için hazırlıklara başlayan BluTV, bir ilke imza atacak. BluTV; pandemi sebebiyle sahnelerden uzak kalan hem tiyatro sanatçılarına hem de bu süreçte tiyatroya hasret kalan tüm sanatseverlere özlenen tiyatro atmosferini yaşatmak adına "Podacto Stüdyo"yu sunuyor. podacto stüdyo

TİYATRO ATMOSFERİNİ DİJİTAL VE ÇAĞDAŞ BİR FORMATA ÇEVİRİYOR

Sanatın her alanına destek olmaya özen gösteren dijital platform, yeni projesini üyeleriyle buluşturacağı haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Yenilikçi formatıyla ses teknolojisi ve tiyatroyu bir araya getirerek seyircisine eşsiz bir deneyim tattırmayı hedefleyen "Podacto Stüdyo", özlenen tiyatro atmosferini dijital ve çağdaş bir formatla evlere taşıyacak.  BluTv, bu yeni projesini "Sesin görselleştiği disiplinlerarası bir performans sunan Pudacto Stüdyo, yakında BluTV'de!" notuyla sosyal medya hesabından duyurdu.

blutv instagram

DÜNYADA BİR İLK OLACAK

Dünyada bir ilk olan formatta izleyiciler, bir yandan Türk tiyatrosunun en önemli 6 çağdaş yazarının kaleminden çıkan 8 farklı oyunun; 3 performans sanatçısı tarafından gerçekleştirilen ses üretim sürecine tanıklık ederken bir yandan da birbirinden başarılı 10 tiyatro sanatçısının sesinden oyunları deneyimleyecekler.

blutv podacto stüdyo oyuncu

BAŞARILI KADROSUYLA HEYECAN YARATTI

Ferit Katipoğlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu Nisan Ceren Özerten ve Faruk Özerten yapımcılığındaki "Podacto Stüdyo"da başarılı isimler yer alacak. Projede, Ahmet Sami Özbudak, Aslı Ceren Bozatlı, Balca Yücesoy, Derem Çıray, Murat Mahmutyazıcıoğlu ve Sami Berat Marçalı’nın eserleri; Alican Yücesoy, Aslı İnandık, Ceren Moray, Damla Sönmez, Emir Çubukçu, Serkan Keskin, Sezin Akbaşoğulları, Tülin Özen, Ushan Çakır ve Yağız Can Konyalı’nın sesinden hayat buluyor. Mihran Tomasyan’ın performans yönetimini üstlendiği projede Tomasyan’a performanslarıyla Melih Kıraç ve Selim Cizdan eşlik ediyor.
podacto stüdyo oyuncular