sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 02 Şubat 2024

Brad Pitt, Tarantino'nun Son Filmi "The Movie Critic"in Başrolünde!

Quentin Tarantino, yönetmenlik kariyerinin son filmi olan "The Movie Critic"te Brad Pitt ile üçüncü kez bir araya geliyor.

Brad Pitt'in baş karakteri canlandırıp canlandırmayacağı henüz netleşmese de öyle olacağı konuşuluyor. Pitt, son olarak 2019 yapımı "Once Upon a Time in Hollywood" filminde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar'ını kazanmış ve Tarantino'nun "Inglourious Basterds" filminde de başrolde yer almıştı. Sony Pictures'ın filmi dağıtan stüdyo olarak geri döneceği ve Stacey Sher'in yapımcılığını üstleneceği açıklandı.

Tarantino, son filmi hakkında çok detay vermemiş olsa da Cannes'da Rolling Thunder filminin gösterimi sırasında bir takım açıklamalar yapmıştı. Film, 1977 yılında, yani söz konusu filmin yayınlandığı yıl California'da geçtiğini ve "Gerçekten yaşamış ama asla gerçekten ünlü olmamış bir adam üzerine kurulu. Bu adam, bir porno dergisi için film eleştirileri yazıyordu." ifadelerini kullanmıştı.

Tarantino'nun bu süre zarfında senaryoyu tekrar tekrar yazdığı biliniyor. Film ile ilgili yeni gelişmeleri Sinemaport.com'dan takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu