sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 24 Ağustos 2023

"Cehennem Melekleri 4" Filminin Karakter Posterleri ve Red Band Fragmanı Yayınlandı!

Efsanevi aksiyon yıldızları Jason Statham ve Sylvester Stallone Expend4bles (Cehennem Melekleri 4) filmi ile geri dönüyor.

Serinin son filmi olan Expend4bles'de aksiyonun dozu, bugün yayınlanan 11 karakter afişi ve red band fragmanla birlikte daha da artıyor. "Red band fragman", özellikle Amerika'da kullanılan bir fragman türü. Aslındaki Türkiye'deki "yetişkinlere özel" veya "+18 içerik" uyarılarına benzer bir amaçla kullanılıyor. Filmlerdeki yetişkinlere yönelik sahneleri, dil kullanımını veya şiddet içeren kısımları gösterir.

Sylvester Stallone, yeni filmde son kez Barney Ross olarak karşımıza çıkacak. Seriye olan vedasının acı tatlı bir duygu yarattığını belirten Stallone, Statham'ın seriyi iyi ellere teslim edeceğine inanıyor.

Aslında The Expendables 3 filmi 2014'te gişede beklentilerin altında kalınca Stallone, yaratıcı farklılıklar nedeniyle başka bir devam filminde yer almayacağını duyurmuştu. 2021'in Ağustos ayına gelindiğinde ise Stallone, serinin dördüncü filminin yapım aşamasında olduğunu duyurdu. Ancak, yeni filmde Bruce Willis ve Arnold Schwarzenegger gibi isimler yer almayacak. Willis'in sağlık sorunları nedeniyle oyunculuğu bıraktığı, Schwarzenegger'in ise Stallone ile yaptığı görüşmelerin ardından bu projeye katılmama kararı aldığı biliniyor.

Cehennem Melekleri 4, Scott Waugh yönetmenliğinde, Kurt Wimmer, Tad Daggerhart, Max Adams, Spenser Cohen ve Dave Callaham'ın senaryosu ile 22 Eylül'de vizyona girecek. Film, dünyanın en ünlü aksiyon yıldızlarını yeni nesil yıldızlarla buluşturuyor. Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture ve Sylvester Stallone; Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran ve Andy Garcia gibi isimlerle ile ilk kez bir araya geliyor. 

Red Band Fragman

Karakter Posterleri












Kübra Karasu