sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 21 Aralık 2023

"Civil War" Filmi Yakında Amerika'yı Sarsmaya Hazırlanıyor: İlk Türkçe Fragman Yayında!

Alex Garland'ın merakla beklenen yeni filmi "Civil War", yakın gelecekte geçen hikayesi ve etkileyici ilk fragmanı ile Amerika'yı sarsmaya hazırlanıyor.

Civil War, Kirsten Dunst tarafından canlandırılan bir gazetecinin ve çalışma arkadaşlarının, bölünmüş ABD'de Washington DC'ye doğru yaptıkları zorlu yolculuğu anlatıyor. Kirsten Dunst'ın yanı sıra Stephen McKinley Henderson, Wagner Moura ve Cailee Spaen gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı filmde, Jesse Plemons ve Nick Offerman da Amerika Birleşik Devletleri Başkanı olarak rol alıyor. Gerçek hayatta evli olan Jesse Plemons ve Kirsten Dunst, daha önce "The Power of the Dog" ve "Fargo"nun 2. sezonunda birlikte oynadıkları sahnelerden sonra "Civil War" ile tekrar bir araya geliyor. Nick Offerman da daha önce Alex Garland ile yüksek konseptli bilim kurgu dizisi "Devs"de çalışmıştı.

"Civil War"a imza atan yönetmen Alex Garland, daha önce bilim kurgu hiti "Ex Machina", "Annihilation" ve son korku filmi "Men" ile tanınan bir isim. Garland ayrıca, İngiliz zombi filmi "28 Days Later"ın da yazarı. Filmin yeni fragmanı, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı'nın, Batı Kuvvetleri ve Florida İttifakı'nın devam eden isyanını bastırmak için Amerikan sivillerine hava saldırıları düzenlemeyi onayladığını ortaya koyuyor. 

"Civil War" 26 Nisan'da sinemalarda!

Türkçe Altyazılı Fragman

Kübra Karasu