sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 05 Ocak 2023

"Creed III"ten Yeni Kare: Michael B. Jordan Yeniden Ringte!

Creed III ile ilk kez yönetmen ve başrol olan Michael B. Jordan, seriyi yeni bir yöne doğru götürmeye çalışıyor. Sylvester Stallone'nin dönüm noktası niteliğindeki spor draması Rocky'nin yan ürünü açıklandığında hayranlar her zamanki gibi şüpheyle yaklaştı. Ancak Jordan geldi ve izleyicilerin favorisi olmayı başardı ve Rocky'nin en iyi arkadaşı Apollo Creed'in oğlu Adonis "Donnie" Creed olarak yeni bir seri başlattı. Şimdi üçüncü film ile birlikte beklenti ve heyecan da yükseldi.

USA Today, Donnie'nin boks ringinde başka bir dövüşe girdiğini gösteren yeni bir resim yayınladı. Filmin yeni düşmanı Jonathan Majors olsa da yeni görüntüde Donnie'nin karşısındaki kişi o değil. 

Creed III'te kariyerinin zirvesinde olan ve aile hayatında başarılı olan bir Donnie göreceğiz. Çocukluk arkadaşı ve eski bir boks dahisi olan Damian (Majors) hapishanede yattıktan sonra yeniden ortaya çıktığında işler tersine dönecektir. Damian, kaybedecek hiçbir şeyi olmayan ve ringde şansı hak ettiğini kanıtlamaya hevesli bir dövüşçü. Ringde skoru belirlemek için Adonis'in geleceğini tehlikeye atması gerekecek.

Jordan filmi Keenan Coogler ve Zach Baylin tarafından yazılan bir senaryodan yönetiyor. Filmde Jordan ve Majors'ın yanı sıra Donnie'nin eşi Bianca Taylor rolünde Tessa Thompson, Tony "Little Duke" Evers rolünde Wood Harris, Viktor Drago rolünde Florian Munteanu ve Mary Anne rolünde Phylicia Rashad yer alıyor. Ayrıca Tony Bellew, ilk filmdeki Ricky Conlan rolünü yeniden canlandıracak.

Creed III 3 Mart'ta vizyona girecek.

Yeni Kare



Kübra Karasu