sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 28 Temmuz 2022

David Bowie'yi Konu Alan "Moonage Daydream"in Fragmanı Yayınlandı!

Neon, yönetmen Brett Morgen'in pop kültür ikonu David Bowie'nin olağanüstü yaratıcı yaşamını araştıran yeni belgeseli Moonage Daydream için yeni bir fragman yayınladı.

Moonage Daydream galasını bu Mayıs ayında Cannes Film Festivali'nde yaptı. Yeni fragman, Bowie'nin hayatına ve sanatına sürekli değişen bir bakış sunuyor. Görüntüler Bowie'nin hem müzisyen hem de halk figürü olarak zamanının ne kadar ilerisinde olduğunu ortaya koyuyor ve hem eski hem de yeni hayranları bir araya getiriyor.

Yüzlerce saatlik yayınlanmamış konser görüntülerine erişim elde eden yönetmen Brett Morgen, geçmişteki diğer belgesellerin ötesine geçerek Bowie'nin devasa kariyerinden yeni içerikler ekledi. Moonage Daydream aynı zamanda resmi olarak onaylanmış ilk David Bowie belgeseli. 

Yönetmen Morgen, Nirvana'nın solisti Kurt Cobain hakkındaki Cobain: Montage of Heck filmi de dahil olmak üzere bu tarz belgesellerle tanınıyor. Ayrıca The Kid Stays in the Picture ve Jane'i de yönetti. Yeni film hem sinemada gösterime girecek hem de IMAX sinemalarında izlenebilecek.

Moonage Daydream, 16 Eylül'de sinemalarda!

Fragman

Kübra Karasu