sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 30 Mart 2022

DC Filmi "Blue Beetle"ın Kadrosuna Sharon Stone Katıldı!

The Wrap'ın haberine göre Sharon Stone, Warner Bros.'un Blue Beetle filmine kötü Victoria Kord karakteriyle DCEU'ya katılmaya hazırlanıyor. Stone'un canlandıracağı Victoria Kord karakteri çizgi romanlarda bulunmazken ilk kez filmde karşımıza çıkacak.

Ayrıca Stone ile beraber Raoul Max Trujillo da (Mayans M.C.) başka bir kötü karakter olan Carapax the Indestructible Man'i canlandıracak. Cobra Kai'den Xolo Maridueña ise filmin ana karakteri olan Blue Beetle yani Jaime Reyes'in kendisini oynayacak. Kadroya yeni eklenen isimler, Harvey Guillén, Belissa Escobedo ve Brezilyalı yıldız Bruna Marquezine'ye katılıyor.



Film, El Paso'da yaşayan ve Blue Beetle adlı uzaylı bir bok böceğini keşfeden Meksikalı-Amerikalı genç süper kahraman Jaime Reyes'i konu alacak. Dünya dışı yaratık Reyes'in omurgasına yapışır ve ona zırh, artan hız, güç gibi özellikler kazandırır. Green Lantern'dan farklı olarak anında silah ve kalkan oluşturma yeteneği de var.

Latin süper kahramanlı ilk DC filmi, Meksikalı yazar Gareth Dunnet-Alcocer'ın Blue Beetle senaryosunu uyarlayarak Porto Rikolu yönetmen Angel Manuel Soto tarafından yönetilecek.

Blue Beetle uyarlamasının 18 Ağustos 2023'te sinemalarda gösterime girmesi bekleniyor.

Kübra Karasu