sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 14 Şubat 2024

"Deadpool & Wolverine" İlk 24 Saatte En Çok İzlenen Film Fragmanı Rekorunu Kırdı!

Ryan Reynolds ve Hugh Jackman başrollü merakla beklenen "Deadpool & Wolverine" filminin ilk fragmanı, yayınlandığı ilk 24 saatte 365 milyon kişi tarafından izlenerek yeni bir rekora imza attı.

"Deadpool & Wolverine" tüm zamanların bir günde en çok izlenen fragmanı oldu. "Deadpool ve Wolverine" fragmanının prömiyeri Super Bowl sırasında yapıldı. Başlangıçta geçen eylülde vizyona girmesi planlanan ama bu temmuza ertelenen film, hala büyük bir heyecanla bekleniyor.

"Deadpool & Wolverine", 24 saatte "Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok"un 355,5 milyonluk rekorunu geride bıraktı. Fakat bu rekor Marvel için yeni bir şey değil; "Deadpool & Wolverine"in ilk sırada yer aldığı IMDB listesine göre ilk 24 saatte en çok izlenen 10 fragmandan altısı Marvel Sinematik Evreni'ndeki filmlere ait.

"Deadpool" filmleri, eleştirmenler ve izleyiciler tarafından son yılların en sevilen Marvel filmleri arasında yer alıyor. "Deadpool ve Wolverine" 26 Temmuz'da sinemalarda vizyona girecek. Super Bowl'da yayınlanan diğer fragmanları izlemek için tıklayınız.

Fragman

Kübra Karasu