sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 27 Eylül 2020

El-Zebir Korkutmak için Gün Sayıyor!

Sinemaport'un medya sporluğunda, Ekim ayında vizyona girmeye hazırlanan El-Zebir'in çekimleri İzmir Yeni Foça'da tamamlandı. Yapımcılığını Özkan Aksoy/Waterland'ın yaptığı, senaryo ve yönetmenliğini Sinan Uzun'un üstlendiği El-Zebir'de proje danışmanlığı Oktay Akişli’ ye ait.

el-zebir-çok-korkutacak

Filmin kadrosunda Mustafa Kara, Elis Büşra Kılıç, TRT1 Yeşil Deniz ile tanıdığımız Özgür Yelaldı, Cemalettin Çekmece ve Cemal Aşkın Alpçetin yer alıyor. Filmin başrolü Yaşar karakterine hayat veren ve Avusturya’da yaşayan Mustafa Kara ise Avusturya’da en iyi oyuncu ödüllü almasıyla EL-Zebir projesinde dikkatleri üzerine çekiyor.

el-zebir-çok-korkutacak

Gerçek hikayeden uyarlanma EL-Zebir'de, evlilik hazırlığında olan Tuğba, çocukluk yıllarında yaşadığı garip olayları yeniden yaşamaya başlar. Düğün yaklaştıkça olaylar daha da şiddetlenir. Zebir, Tuğba’yı ele geçirmeye başlar ve durumu gittikçe kötüleşir. Tuğba’nın nişanlısı Yaşar bazı ipuçlarıyla olayı çözümlemeye çalışırken kendisinin de tehlikede olduğunu anlar. Evde yaşanan korkunç olaylar tüm aileyi tedirgin eder. Bu sırada Tuğba’nın ailesi daha önceden kendilerine yardımcı olan Halim Hoca’dan yardım ister. Halim Hoca, Yaşar’la Tuğba’nın durumunu anlamaya çalışırken, olayların geçmişle bağlantısı ortaya çıkar. Bu bağlantı geçmişte yapılan bir büyüdür. Peki Tuğba’nın kurtulabilmesi için büyü nasıl bozulacak?

İŞTE O FRAGMAN