sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 05 Haziran 2021

"Görevimiz Tehlike 7" Filmine Koronavirüs Engeli: Çekimler Durduruldu

Ünlü aktör Tom Cruise'un başrolünde oynadığı "Görevimiz Tehlike" filminin 7. serisinin çekimleri, ekipten birinin koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından durduruldu.

görevimiz tehlike koronavirüs

PRODÜKSİYON AÇIKLAMA YAPTI

Prodüksiyondan tarafından yapılan açıklamada "Rutin testler sırasında pozitif koronavirüs test sonuçları nedeniyle Görevimiz Tehlike 7'nin çekimleri, 14 Haziran'a kadar geçici olarak durduruldu. Tüm güvenlik prosedürlerine uyuyoruz ve durumun takipçisi olmaya devam edeceğiz" ifadeleri yer aldı.
tom cruise görevimiz tehlike
Filmin sağlıklı bir şekilde tamamlanabilmse için milyonlarca dolar harcayarak eski bir askeri üssü güvenli stüdyoya çevirten Tom Cruise, son olarak sette devriye gezerek sosyal mesafeyi denetleyen iki robot tutmuştu. 58 yaşındaki aktör kısa süre önce set çalışanlarını koronavirüs terbirlerine uymadıkları için çalışanlara bağırmasıyla gündeme gelmişti.
görevimiz tehlike set korona

FİLM İZLEYİCİLERLE BULUŞMAK İÇİN GERİ SAYIM YAPIYOR

Oyuncu kadrosunda; Simon Pegg, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Vanessa Kirby, Rebecca Ferguson,  Indira Varma, Rob Delaney, Cary Elwes, Mark Gatiss, Charles Parnell ve Angela Bassett’in yer aldığı film; 27 Mayıs 2022'de sinemalarda gösterime girecek.