sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

TOP 50 -Oyuncular 04 Ekim 2021

Haftanın En Çok Konuşulan 50 Oyuncusu Belli Oldu! (27 Eylül - 3 Ekim 2021)

Yazılı basın, görsel basın, internet medyası da dahil olmak üzere 27 Eylül - 3 Ekim 2021 haftasının en çok konuşulan 50 oyuncusu belirlendi.

Medya Takip Merkezi (MTM) verilerine göre, haftanın en çok haber yapılan oyuncuları; Ezgi Mola, Hande Erçel, Kubilay Aka, Farah Zeynep Abdullah ve Pınar Deniz oldu. 

Oyuncu Ezgi Mola'nın, Batman'da intihar eden İpek Er'in, bıraktığı mektupta kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı Musa Orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada karar açıklandı. Mola, 5 bin 200 TL cezaya çarptırıldı. Bu kararın ardından Ezgi Mola'ya destek mesajları yağdı. Mola haftanın en çok haber yapılan ismi oldu.

Her adımıyla konuşulan güzel oyuncu Hande Erçel hakkında bu hafta toplam 656 haber yapıldı. Erçel geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan 2. oyuncusu oldu.

En son Cam Tavanlar dizisiyle izleyici karşısına çıkan Kubilay Aka, bu kez Aşk 101 dizisiyle gündeme geldi. Çekimleri yaklaşık bir yıl önce tamamlanan dizi geçtiğimiz günlerde Netflix’te yayına girdi. Aka haftanın en çok haber yapılan 3. ismi oldu.

Ezgi Mola'nın ceza almasının ardından karara birçok kişinin isyan ettiğini söylemiştik. En sert tepki de eski rol arkadaşı Farah Zeynep Abdullah'tan geldi. Abdullah attığı tweette "Uf dicek o kadar şey var ki hangi hakaret hangi küfür karar veremiyorum. Net olan tek şey musa orhanın gerçek bir şerefsiz olduğu ve sistemi de onun yanında olduğu.o dava yüzsüzce açılabildiğinde şoklar yaşamıştık ve şimdi bi de üüüüf rezalet sonuca bak ya" ifadelerine yer verdi. Abdullah hakkında toplam 569 haber yapıldı.

Son dönemin sevilen dizilerinden Yargı ile izleyici karşısına çıkan Pınar Deniz haftanın en çok haber yapılan 5. ismi oldu. Deniz hakkında toplam 563 haber yapıldı.

İŞTE TOP 50