sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

TOP 50 -Oyuncular 06 Aralık 2022

Haftanın En Çok Konuşulan 50 Oyuncusu Belli Oldu! (28 Kasım - 4 Aralık 2022)

Yazılı basın, görsel basın, internet medyası da dahil olmak üzere 28 Kasım - 4 Aralık haftasının en çok konuşulan 50 oyuncusu belirlendi. 

Medya Takip Merkezi (MTM) verilerine göre haftanın en çok haber yapılan oyuncuları; Seray Sever, Cem Yılmaz ve Türkan Şoray oldu. 

2. Sayfa programına katılan Seray Sever, Pınar Altuğ'un yıllar önce kendisine neden küstüğünü anlattı. Sever konula ilgili, "Talk Show yapıyordum o dönem, Behzat Uygur konuğumdu. 'Ay dikkat et Pınar gelince oğlanı sakla' dedim. Ama talk show'un esprisi, herhangi bir kötü niyetim yoktu." açıklamasını yaptı. Seray Sever, haftanın en çok haber yapılan ismi oldu.

Ahu Yağtu’ya ödediği 10 bin dolarlık nafakayı mahkeme kararıyla 70 bin liraya düşüren Cem Yılmaz, eski eşinin İstinaf Mahkemesi’ne başvurarak kararı bozdurmasının ardından yeni karara itiraz edeceği söylendi. Ünlü komedyen geçtiğimiz haftanın en çok haber yapılan ikinci ismi oldu.

Oyuncu Türkan Şoray, Yaşar Kemal için düzenlenen sempozyumda konuştu. Kemal'e olan hayranlığının hiçbir zaman bitmeyeceğini söyleyen Şoray, "Dünya var oldukça kalbimizde yer alacak" dedi. Şoray, geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan üçüncü ismi oldu.

TOP 50