sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 02 Kasım 2022

"Hannibal"dan Bryan Fuller ve Mads Mikkelsen "Dust Bunny" Filmiyle Yeniden Bir Araya Geliyor!

Hannibal serisiyle izleyiciyle buluşan senarist Bryan Fuller ve oyuncu Mads Mikkelsen yeniden bir araya geliyor.

Daha önce NBC'nin Hannibal dizisinde birlikte çalışan ikili, yakında çıkacak olan uzun metrajlı Dust Bunny için tekrar birlikte çalışacak. Fuller, Mikkelsen'in başrolde olduğu filmi kaleme alcak, üretecek ve yapacak. Thunder Road'dan Basil Iwanyk ve Erica Lee, Thunder Road ve Entertainment One şirketleri de filmin yapımcıları arasında.

Dust Bunny, yatağının altında gizlenen bir canavarın ailesini yediğine inanan sekiz yaşındaki bir kızı konu alacak. Bu yüzden canavarı öldürmek için ilginç komşusundan yardım istemek zorunda kalır. Fuller'ın korku sevgisi sosyal medya gönderilerinde de görüldüğü gibi iyi bilinir ve yakın zamanda piyasaya sürülen Queer for Fear dahil olmak üzere bu türden farklı projelerde çalıştı. Mikkelsen da genellikle daha acımasız karakterlerin rollerini üstlendiğinden canavar öldüren bir komşuyu canlandırmak da zorlanmayacaktır.

Interview: Mads Mikkelsen on Hannibal | TV | British GQ | British GQ

Hannibal'ın yanı sıra Fuller, sevilen Lee Pace liderliğindeki Pushing Daisies serisiyle tanınır. Ayrıca Dead Like Me, Wonderfalls'a da imzasını attı ve American Gods ve Star Trek: Discovery gibi ek diziler üzerinde çalıştı. Mikkelsen, Danca ve İngilizce filmlerde birçok kez karşımıza çıktı. Ünlü oyuncu şimdi Indiana Jones 5'te rol alacak ve The Bastard için A Royal Affair yönetmeni Nikolaj Arcel ile yeniden bir araya gelecek.

Dust Bunny'nin şu anda bir çıkış tarihi yok, ancak çekimler Ocak 2023'te başlayacak.

Kübra Karasu