sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 26 Ağustos 2023

"Her Şey Aşk İçin" Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

Senaryosunu ve yönetmenliğini Ahmet Kapucu’nun üstlendiği, başrollerini usta oyuncu Zafer Algöz ve son dönemin en başarılı komedi oyuncularından Safa Sarı’nın üstlendiği romantik komedi filmi Her Şey Aşk İçin'in vizyon tarihi belli oldu. 



13 Ekim’de sinemaseverler ile bulaşmaya hazırlanan filmde son dönemde yıldızı parlayan genç oyuncu Gizem Sevim, Özlem Türkad, Yüksel Ünal, Zeynep Kaçar, Nazan Diper ve Eslem Akar gibi isimler de yer alıyor.

Afiş 

13 Ekim’de sinemalarda olacak filmin afişi de yayınlandı. Film ülkemiz dışında, Azerbaycan, KKTC ve Avrupa'da da vizyona girecek. Yapımcılığını Sky Film ve 2518 Film'in üstlendiği Her Şey Aşk İçin'in çekimleri İstanbul, Tekirdağ ve İznik’te yapıldı. Filmin çekimleri 3 hafta da ve 4 farklı ilde tamamlandı.

Usta oyuncu Zafer Algöz’ü Emekli Albay İskender Manisalı olarak göreceğimiz filmde, izleyiciler Safa Sarı’nın askerlik maceraları ve bu ikilinin birbiri ile çekişmelerine tanık olacak. Aile-komedi filmi izleyicilere, 70’lerin Yeşilçam sinemasının samimiyetinde harika bir komedi sunuyor. Aynı anda 2 farklı jenerasyonunun hem duygusal hem de pişmanlıkları ile yüzleşen karakterler ile aşk dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

Her Şey Aşk İçin, 13 Ekim’de sinemalarda!

Kübra Karasu