sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 05 Nisan 2022

Jason Momoa, "Hızlı ve Öfkeli 10"da Canlandıracağı Kötü Karakteri Anlattı!

Jason Momoa, Hızlı ve Öfkeli 10'da canlandıracağı gizemli kötü karakteri hakkında yeni açıklamalar yaptı.

Haziran ayının sonlarında vizyona giren Hızlı ve Öfkeli 9, pandeminin ortasında ilk büyük gişe rekoru kıran filmlerden biri olmuştu. Film dünya çapında 721 milyon dolar kazandığında sinema sektörü için büyük bir umut olmuştu. 9. film, sevilen seri için çok iyi bir dönüş olsa da artık veda zamanı yaklaşıyor.

Hızlı ve Öfkeli destanı iki filmlik bir finalle sona erecek. İlk film Hızlı ve Öfkeli 10, Mayıs 2023'te gösterime girecek ve daha sonra on birinci ve son film izleyiciyle buluşacak. Justin Lin her iki filmin de yönetmen koltuğunda oturacak. Konu detayları hala gizli tutuluyor, ancak orijinal Hızlı ve Öfkeli oyuncu kadrosunun çoğu bu son film için geri dönecek. Jason Momoa'nın ise seriye ocak ayında katıldığı duyurulmuştu.



Jason Momoa, yeni filmi Ambulans için kırmızı halıdayken ET ile konuşarak Hızlı ve Öfkeli 10'daki karakteriyle ilgili bazı yeni ayrıntıları açıkladı. Momoa'nın açıklaması:

"Karakterim harika, yanlış anlaşılmaya müsait sıradan biri. Gerçekten harika insanlarla daha önce hiç görmediğim kadar çekim yapıyorum. Öncelikle Charlize [Theron] ile çalışıyorum ki bu beni gerçekten heyecanlandırıyor. O harika biri. Açıkçası tüm kadrodaki oyuncuların çoğuyla çalışıyorum.  Ama evet, Vin [Diesel] ile çalışacağım için de heyecanlıyım."

Hızlı ve Öfkeli 10, Jason Momoa'nın yanlış anlaşılmaya müsait kötü karakteriyle 19 Mayıs 2023'te sinemalarda! Film ile ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz. 

Kübra Karasu