sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 29 Mart 2022

Jim Carrey'li "Kirpi Sonic 2"den Yeni Sahne Yayınlandı!

Sonic the Hedgehog 2'nin vizyon tarihi yaklaşırken filmden yeni bir sahne yayınlandı.

Devam filminde, Sonic'in (seslendiren Ben Schwartz) en büyük düşmanlarından biri olan Knuckles (seslendiren Idris Elba) ile tanışacağız.

Paramount tarafından yayınlanan yeni klipte, 2020 yapımı Sonic the Hedgehog'da kötü adamın ölümünden sonra Sonic'in Dr. Robotnik (Jim Carrey) ile ilk karşılaşmasını görüyoruz. Daha sonra ise Knuckles, Robotnik'in arkasından geliyor ve Sonic'i bir duvara doğru yumrukluyor.

Oyunlarda Knuckles, kirpiye çok benzeyen bir hayvan olan bir echidna'yı temsil eder. Oyun serisinde Knuckles, Usta Zümrüt'ün koruyucusudur ve adını elindeki sivri uçlardan alır. İlk olarak Sega'nın Sonic the Hedgehog 3 oyununda karşımıza çıktı ve o zamandan beri hayranların favorilerinden biri. 

Sonic the Hedgehog 2, bir önceki filmi de yöneten Oscar adayı Jeff Fowler tarafından yönetildi. Senaryo Pat Casey, Josh Miller ve John Witington'a ait. Kadroda Schwartz, Carrey ve Elba'nın yanı sıra James Marsden, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally, Shemar Moore, Colleen O'Shaughnessey ve Lee Majdoub da yer alıyor. Paramount, üçüncü bir filmin daha geleceğinin müjdesini şimdiden verdi.

Sonic the Hedgehog 2, 8 Nisan'da vizyona girecek.

Yeni Sahne

Kübra Karasu