sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 12 Kasım 2021

Jon M. Chu, "Oh, the Places You'll Go!" Filmini Warner Bros için Yönetecek!

Dr. Seuss'un klasik hikayeleri beyazperdeye geri dönmek üzere. Deadline'dan özel bir haberde; Jon M. Chu'nun "Oh, The Places You'll Go!"nun uzun metrajlı bir animasyon uyarlamasını yöneteceği açıklandı. Film, genç bir maceracının hayatın sevinçleri ve acıları arasındaki yolculuğunu anlatan, dünyayı dolaşan bir animasyon müzikal olarak tanımlanıyor.

Chu daha önce, tüm zamanların en yüksek hasılat yapan 10 romantik komedisinden biri haline gelen 2018 romantik komedisi Crazy Rich Asians'ı yönetmişti. Ayrıca, 11 Haziran'da sinemalarda ve HBO Max'te vizyona giren In the Heights müzikalini de bu yıl yönetti. Chu ayrıca, Dr. Seuss ve Hanna-Barbera da dahil olmak üzere potansiyel WB animasyon özellikleri üzerinde çalışmak üzere bir araya getirilmiş bir grup yaratıcıydı.



Filmin yapımcılığını Warner Bros. Animation'ın yanı sıra Bad Robot Productions'ın ilk animasyon yapımları üstlenecek. "Oh, The Places You'll Go!", Warner Bros. Animation tarafından geliştirilen birçok Dr. Seuss uyarlamasından yalnızca biri. Diğer filmleri arasında The Cat in The Hat'in 2024 için bir uyarlaması ve orijinal bir hikayeye sahip Thing One and Thing Two (çalışma adı) filmi yer alıyor. Warner Bros.'u "Oh, The Places You'll Go!"ya çeken yönlerden biri kitabın hikayesi her yaştan insana hitap etmesi. Yıllar boyunca kitabın Amerika'da geleneksel olarak lise mezuniyetlerinde hediye olarak verildiği biliniyor.

"Oh, The Places You'll Go!"un 2027'de vizyona girmesi planlanıyor. 

Kübra Karasu