sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 01 Temmuz 2022

Kate Winslet'in "Avatar: The Way of Water"daki Karakterine Yeni Bakış: Hamile Bir Savaşçı!

Empire Magazine, Metkayina klanının serbest dalış üyesi Kate Winslet'in karakteri Ronal'a yeni bir bakış sunuyor.

James Cameron'ın bilim kurgu destanı Avatar'ın uzun zamandır beklenen devam filminin vizyona girmesine sadece altı ay kaldı. Avatar: The Way of Water filminin yeni görüntüsü, Ronal'ı uzaklara bakarken Tonowari'nin (Cliff Curtis) yanında karşımıza çıkarıyor. 



Empire Magazine'in en yeni sayısının kapağında Ronal, Pandora'nın okyanuslarında savaşa hazır. Kapak, filmin son derece ayrıntılı CGI'sını da gözler önüne seriyor.

Avatar: The Way of Water'ın hikayesinde Kate Winslet'in karakterinin ne kadar büyük bir rol oynayacağı henüz bilinmiyor. Ronal, savaşlar tırmanmaya başladığı filmde bu kez hamile bir savaşçı olarak karşımıza çıkacak. Winslet, yaklaşan devam filminde karakterinin nasıl olacağına dair Empire Magazine'e şunları söyledi: "O güçlü. Bir savaşçı. Büyük bir tehlike karşısında ve gemide doğmamış bir bebek varken bile hala halkına katılıyor ve en çok değer verdiği şey için savaşıyor. Ailesi ve evleri."

Winslet yeni film için çığır açan sualtı hareket yakalama teknolojisini kullanmak adına serbest dalış yapmayı ve yedi dakikadan fazla nefesini tutmayı öğrendi. Avatar: The Way of Water, Cameron tarafından yönetiliyor ve filmde ayrıca Sam Worthington, Zoe Saldaña, CCH Pounder, Curtis, Winslet, Sigourney Weaver ve Stephen Lang gibi isimler de yer alıyor.

Avatar: The Way of Water, 16 Aralık'ta sinemalarda.

Empire Dergi Kapağı



Kübra Karasu