sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 03 Mart 2023

Keanu Reeves Başrollü "John Wick 4"ün Teaser'ı Yeni Dostları ve Düşmanları Sergiliyor!

John Wick: Chapter 4'un vizyona girmesine haftalar kala yeni teaser izleyiciyle buluştu.

Sevilen suikastçı yeni filmde, High Table'ı ele geçirmeye hazır ancak önce yeni bir düşmanla yüzleşmesi gerekecek. Eski arkadaşlar yeni düşmanlara dönüşürken hikaye de yeni bir boyuta taşınacak. Yeni teaser, John'un başında bol ödülle kaçarken yardımının yakında olduğunu gösteriyor.

Filmin resmi Twitter hesabından "John Wick bile bunu tek başına yapamaz" notuyla yayınlanan yeni teaser, karakterin dünyada çok az arkadaşı kaldığını ve hatta güvendiği daha da az arkadaşı olduğunu gösteriyor. Akira, Katia, Bowery King, Caine gibi yardıma koşacak bir yığın yeni ve eski yüz görüyoruz ve hepsi de farklı aksiyon sahnelerinin içinde yer alıyor. Klipte, Shimazu'nun John'a "Arkadaşım, sen bile herkesi öldüremezsin!" dediğini de görüyoruz.

Eski bir suikastçının karısının yasını tutması ve köpeğinin intikamını almasıyla başlayan film, John'un bir zamanlar geride bıraktığı suikastçı yeraltı dünyasının içine gittikçe daha derine çekilmesiyle bir seriye dönüştü. Serinin yönetmeni Chad Stahelski, Shay Hatten ve Michael Finch tarafından yazılan bir senaryodan yeni filmi yönetti.

Film, John Wick Chapter 3 – Parabellum'daki olayların sonrasını konu alacak ve John Wick: Chapter 5'teki High Table ile son hesaplaşmasından önce John'u yeni bir düşmanla karşı karşıya getirecek. Yeni film aynı zamanda Ana de Armas liderliğindeki yan film olan Balerina'nın da yolunu açacak. 

John Wick: 4. Bölüm 24 Mart'ta sinemalarda vizyona girecek.

Teaser

Kübra Karasu