sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 09 Kasım 2022

Keanu Reeves Yeniden John Wick'i Canlandıracak!

Collider, Keanu Reeves'in şu anda Prag'da olduğunu ve Ana de Armas'ın oynadığı John Wick spinoff filminde rolünü yeniden canlandırmaya hazırlandığını açıkladı.

Haber, Ballerina filminde Ian McShane'in The Continental Hotel'in yöneticisi Winston olarak seriye geri döneceğinin duyurusunun hemen ardından geldi. Fakat Reeves'in canlandırdığı John Wick karakterinin, spinoff olarak planlanan Ballerina filminde ne kadar büyük bir rol oynayacağı bilinmiyor. O nedenle ekran süresi tahmin edilen kadar fazla olmayabilir.



İlk John Wick filminin 2014 yılında sinemalarda gösterime girmesinden bu yana, Chad Stahelski'nin yönettiği seri merakla beklenen John Wick 4 dahil olmak üzere üç ek filmin yanı sıra iki yan projeyle katlanarak büyüdü. Ballerina şu anda Prag'da, Shay Hatten'in senaryosunudan Len Wiseman (Underworld, Live Free veya Die Hard) yönetiyor.

Ayrıca ufukta, Winston'ın hayatının ilk yıllarına odaklanacak olan John Wick prequel serisi The Continental da var. Şu anda Ballerina filminin, John Wick olaylarından önce mi çekileceği yoksa gelecek dördüncü  filmde daha yakın bir zamanda mı geçeceği bilinmiyor. 

John Wick 4, 24 Mart 2023'te vizyona girecek. Ballerina hakkındaki yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu