sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 01 Kasım 2021

Korku Kraliçesi Jamie Lee Curtis "Exorcist" Üçlemesindeki "Şeytan"ı Seslendirmek İstiyor!

Jamie Lee Curtis, şüphesiz korku denince ilk akla gelen isimlerden. Orijinal çığlık kraliçesi Janet Leigh'in kızı olmaktan, Halloween, Prom Night ve hatta Fox parodisi Scream Queens gibi korku klasiklerinde başrol oynamaya kadar her şeyi kapsıyor ve yaşayan en seçkin korku aktrislerinden biri olarak öne çıkmaya devam ediyor.

Jamie Lee Curtis bu yıl vizyona giren Halloween Kills'te ikonik karakteri Laurie Strode olarak yeniden izleyiciyle buluştu. Ancak henüz üstesinden gelmediği ve parçası olmayı çok isteyeceği bir korku serisi olduğunu açıkladı: The Exorcist.



Entertainment Weekly'ye konuşan Jamie Lee Curtis, Linda Blair'in başrolde olduğu 1973 tarihli orijinal filmin kendisini dehşete düşürdüğünü ve bir korku ikonu olmasına rağmen "korkutucu filmlerden korkmaktan nefret ettiğini" açıkladı. Ama şimdi Halloween ile birlikte çalıştığı yönetmen David Gordon Green, Exorcist filmlerinden oluşan yeni bir üçleme yaratmak için anlaşma imzaladı. Curtis'in filmde kendisi için aklında özellikle bir rol olduğunu, "Belki de Mercedes McCambridge gibi şeytanın sesi olmalıyım. Görüyorsunuz, David bana yeni Exorcist üçlemesinde şeytanın sesi olarak bir rol verirse, o zaman benim için tam bir dönüş olur. Bu insanların aklını başından alır." sözleriyle açıkladı.

Kübra Karasu