sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 26 Kasım 2020

Kuruluş Osman mı Sadakatsiz mi, İşte 25 Kasım 2020 Reyting Sonuçları!

25 Kasım Çarşamba akşamı ATV’de Kuruluş Osman, TRT1’de Benim Adım Melek, Kanal D’de Sadakatsiz, TV8’de Doğduğun Ev Kaderindir izleyiciyle buluştu.

İki hafta önce Sadakatsiz'e zirveyi kaptıran Kuruluş Osman geçen hafta 1. sırada yer almıştı. Ekranların en çok izlenen dizilerinden Kuruluş Osman, dün yayınlanan 35. bölümüyle Total sıralamada tekrar zirvede yer almayı başardı. AB sıralamasında ise Kuruluş Osman 2. sırada yer alarak 1.'liği Sadakatsiz'e kaptırdı.

Sadakatsiz bu çarşambanın en çok izlenen 2. dizisi olsa da AB sıralamasında zirvede yer almayı başardı. Sadakatsiz ve Kuruluş Osman arasındaki zirve yarışı her hafta yaşanacağa benziyor.

Büyük ilgiyle başlayan yapımlardan Doğduğun Ev Kaderindir, reytinglerde iniş çıkışlı bir performans sergilemeye devam ediyor. Geçen hafta Total sıralamada 8. sırada yer alan yapım bu hafta 9. sıraya geriledi. Reytinglerde yüzü gülmeyen yapım sosyal medya reytinglerinde açık ara farkla 1. ilerliyor. Sosyal medya reytinglerinde Doğduğun Ev Kaderindir, 60 bini aşkın iletiyle 1. sırada yer alırken, Sadakatsiz 22 bin iletiyle 2. sırada yer aldı.

TRT1 dizisi Benim Adım Melek ise Total'de bu hafta da kendine yer bulamayarak, AB sıralamasında 8. oldu.