sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 31 Ağustos 2023

Leonardo DiCaprio Başrollü Martin Scorcese İmzalı "Killers of the Flower Moon"dan İki Yeni Afiş!

Apple Original Films, Martin Scorcese'nin merakla beklenen yeni filmi Killers of the Flower Moon'un vizyon tarihini hatırlatan iki yeni poster yayınladı.

Killers of the Flower Moon, Apple Original Films'in Paramount Pictures ile ortaklığının bir parçası olarak 20 Ekim'de dünya çapında sinemalarda gösterime girecek. Filmin dünya çapında sinemalara gösterime girmesi, Mayıs ayındaki Cannes Film Festivali'ndeki galasının ardından kararlaştırıldı.

Başrollerinde Leonardo DiCaprio, Robert De Niro ve Lily Gladstone'nun yer aldığı Killers of the Flower Moon, gerçek olaylardan esinlenen sürükleyici bir tarihi anlatıyı izleyiciyle buluşturacak. Film, David Grann'in aynı adlı çok satan, kurgu dışı kitabından uyarlanıyor ve 1920'lerin Oklahoma'sında meydana gelen bir dizi cinayetin hikayesini anlatıyor. Hem sürükleyici bir kişisel anlatı hem de sistemik ayrımcılığa yönelik bir itham olan film, maden hakları ve petrol zengini topraklarla zenginleşen bir grup Yerli Amerikalı olan Osage Nation'ın üyelerinin bir dizi acımasız suçla nasıl öldürüldüğünü gösterecek. DiCaprio, De Niro ve Gladstone'un yanı sıra Jesse Plemons, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion ve Tantoo Cardinal de filmde rol alıyor.

Killers of the Flower Moon 20 Ekim'de dünya çapında sinemalarda gösterime girecek. 

Yeni Afişler




Kübra Karasu