sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 30 Ocak 2024

Leonardo DiCaprio Başrollü Paul Thomas Anderson İmzalı Filmin Set Görüntüleri Sızdı!

Paul Thomas Anderson'ın yeni projesi, Warner Bros. tarafından onaylandı ve yönetmenin şimdiye kadar giriştiği en ticari proje olacak. Henüz adı açıklanmayan filmin çekimleri geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Filmde Oscar ödüllü oyuncular Leonardo DiCaprio ve Sean Penn, Regina Hall ile birlikte rol alıyor. Bugün filmin setinden Leonarda DiCaprio'lu ilk kareler basına sızdı. 

Şimdilik sadece "BC Project" olarak bilinen filmin çekimleri dün Kaliforniya/Humboldt'da devam etti. Bir marketin önündeki günlük çekim alanında trafiğe ve yayalara kontrollü geçiş izni verildi ve bir sahnenin parçası olarak birkaç kişi hippi Leonardo DiCaprio'nun ankesörlü telefona doğru koştuğu görüntüleri yakalamayı başardı. Bölge sakinleri prodüksiyonun çok organize olduğunu ve ekibin izleyenleri çekim alanının dışına yönlendirseler de hala izlemelerine izin verdiğini belirtti. 

Filmin senaryosu da yönetmen Anderson tarafından kaleme alındı. Filmin geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olduğu bilinse de hala isimlerin tamamı açıklanmamış durumda. Filmin konusu hakkındaki detaylar da gizli tutuluyor. Ancak filmin günümüzde geçtiği ve Anderson'ın bugüne kadar üstlendiği en ana akım proje olduğu biliniyor. 

Film hakkındaki yeni gelişmeleri Sinemaport.com'dan takip edebilirsiniz.

Setten Görüntüler

Kübra Karasu