sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 28 Ekim 2021

Liam Neeson "In the Land Of Saints and Sinners" ile Yeniden Aksiyon Filminde!

Liam Neeson, kendisini The Marksman yönetmeni Robert Lorenz ile yeniden bir araya getiren İrlanda yapımı gerilim filmi In The Land Of Saints And Sinners'da başrol oynayacak.

Deadline, Liam Neeson'ın filmde "kendini üç intikamcı teröristle ölümcül bir kedi ve fare oyununa çekilmiş bulan" emekli bir suikastçıyı canlandıracağını açıkladı. Harry Potter ve Ölüm Yadigarları - Bölüm 2 ve Tinker Tailor Soldier Spy oyuncusu Ciarán Hinds, Mart ayında İrlanda'da çekimlerine başlanması planlanan filmde rol alacak diğer isim. In The Land Of Saints And Sinners'ın senaryosu Mark Michael McNally ve Terry Loane tarafından, Matthew Feitshans'ın verdiği revizyonlarla yazıldı.

Liam Neeson, Schindler's List ve Michael Collins gibi filmlerle ciddi bir dramatik oyuncu olarak ün kazandıktan sonra, 2008 yılındaki sürpriz hit Taken ile yanlışlıkla kendini eski bir aksiyon yıldızı olarak yeniden keşfetti. Son birkaç yılda, yaşını öne sürerek aksiyon filmlerinde oynamayacağını açıklamıştı. Ancak sonraki üç projesinde de bu türe bağlı kaldı.



Neeson, aksiyon filmleri için çok yaşlandığını ilk kez 2015 yılında Collider'a muhtemelen "belki iki yıl daha" yapabileceğini söylediğinde açıklamıştı. 2017'de sözlerini geri aldı ve Variety'ye bu türden emekli olduğu haberlerinin "doğru olmadığını" söyledi. Ünlü oyuncu konuyla ilgili, "Bana bak! Geçmiş zamanı konuşuyorsun. Beni toprağa gömene kadar aksiyon filmleri yapacağım. Emekli değilim." ifadelerini kullanmıştı. Şimdi 70'e yaklaşan Neeson, bu yılın başlarında ET ile yaptığı bir röportajda aynı soru tekrar sorulunca "Ah, evet. Bence de. 68 buçuk yaşındayım. 69 olacağım. Bu yıl yapacağım birkaç şey daha var -- umarım, COVID bize izin verir -- ve o zaman muhtemelen bu kadarının yeterli olacağını düşünüyorum." açıklamasını yaptı.

In The Land Of Saints And Sinners'ın yapımcılığını Philip Lee, Markus Barmettler, Bonnie Timmermann, Geraldine Hughes ve Loane üstleniyor. Lorenz yürütücü yapımcı olarak Ehud Bleiberg, Danny Dimbort, Nicholas Donnermeyer, Kieran Corrigan, Marc Jacobson ile birlikte çalışıyor. Filmin henüz bir çıkış tarihi yok.

Kübra Karasu