sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 27 Kasım 2023

"Mad Men" Yıldızı Jon Hamm, Marvel'da Hangi Kötü Adamı Oynamak İstediğini Açıkladı

Marvel Sinematik Evreni, birçok yıldızın gelip geçtiği bir evren olmuş olsa da, Hollywood'un en parlak yıldızları hala kendi sıralarının gelmesi için heyecanlı bir şekilde bekliyorlar. Bu yıldızlardan biri de Mad Men dizisiyle hafızalara kazınan Jon Hamm. Ünlü aktör, yeni yaptığı açıklamada Marvel evrenine katılma konusundaki ciddi ilgisini dile getirdi. Üstelik aklında belirli bir karakter olduğunu da açıkladı.



ScreenRant'a konuşan Hamm'a daha önce Mister Sinister rolüyle ilişkilendirildikten sonra bir Marvel filmi içinde yer alma planı olup olmadığı soruldu. Hamm, hayranlara kesin bir cevap veremeyeceğini söylese de hem Marvel Stüdyoları hem de onlara dayanan çizgi romanlar hakkında övgü dolu sözlerle konuştu:

"Bilmiyorum. Ama kesinlikle katılmak isterim. Marvel Çizgi Romanları ve genel olarak çizgi romanlara olan ilgim, muhtemelen tek haneli yaşlarımdan beri devam ediyor. En azından benim aşina olduğum birçok hikaye olduğunu düşünüyorum ve hala anlatılacak hikayeler olduğunu biliyorum."

Hamm ilgisini, Kevin Feige ve Marvel'daki üst düzey yöneticilerin fark ettiğini ve ona ulaşacaklarını umarak genişletti. Hamm, Marvel'ın en efsanevi kötülerinden biri olan Doktor Doom'un adını da özel bir ilgi alanı olarak belirtti:



"Umarım, ne yaparlarsa yapsınlar, beni de içeri alırlar. Ama eğer içermezse de bilirim ki bu hikayelerin bir parçası olmaya hazır birçok kişi vardır. Kesinlikle anlatılacak çok X-Men dünyası hikayesi var. Aynı şekilde Fantastik Dörtlü, [örneğin] Doktor Doom. Ortada anlatılacak çok büyük şey var. Ama evet, ben de bir şansım olmasını umuyorum. Kim bilir?"

Hollywood dünyasında ünlü yıldızların Marvel evreninde oynamak istediği rolleri açıkladıktan birkaç ay sonra bu işe alındıkları sık rastlanan bir durum. Ama şimdilik Jon Hamm'in Doktor Doom veya başka bir Marvel karakteriyle izleyiciyle buluşup buluşmayacağı bilinmiyor. Gelişmeleri Sinemaport.com'dan takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu