sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 06 Ekim 2021

Marvel'ın Resmi Hindistan Twitter Hesabı Yanlışlıkla "Blade" Filminin Vizyon Tarihini Açıkladı!

Resmi bir Marvel Twitter hesabı "istemeden" Mahershala Ali'nin başrolünde yer aldığı Blade'in Ekim 2022'de vizyona gireceğini açıkladı.

Marvel'ın Hindistan hesabı, çıkış tarihi onaylanan birkaç Marvel filmiyle beraber henüz herhangi bir açıklamanın yapılmadığı Blade'in vizyon tarihinin yazılı olduğu bir takvimi twitter hesabından paylaştı. Ancak hesap daha sonra -yanlış bir şey yaptıklarını anlamış olacaklar ki- görselin yer aldığı tweeti kaldırdı. 



Takvimde yer alan filmler arasında 5 Kasım'da Eternals, 25 Mart 2022'de Doctor Strange in the Multiverse of Madness ve 11 Kasım 2022'de The Marvels yer alıyor. Takvimdeki tüm projelerin çıkış tarihleri, Disney ve Marvel tarafından daha önce onaylanan tarihlere denk geliyor. Blade de takvimin bir parçası olduğu için 7 Ekim 2022'de muhtemelen izleyiciyle buluşacak. Filmlerin bazılarının Türkiye vizyon tarihi henüz netleşmedi. Güncel vizyon takvimini sitemizden takip edebilirsiniz.



Blade'in çıkış tarihi duyurusu bir iç iletişim hatasının (veya bir yazım hatasının) sonucu olabilir. Bununla birlikte, Blade gerçekten gelecek yıl vizyona girerse, Marvel bir yıl içinde 5 film çıkarmış olacak. Bu da sinematik evrenin sadece birkaç yıl içinde muazzam bir genişlemeye sahip olacağının bir göstergesi.

Blade, Mogul Mowgli'nin yönetmeni Bassam Tariq tarafından yönetilecek. Projenin konusu, oyuncu seçimi ve çekimleri hakkında hala bir haber yok, bu da Ekim 2022'nin olası çıkışını daha da şaşırtıcı hale getiriyor.

Kübra Karasu