sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 30 Mayıs 2021

Metin Kuru, Yeni Filmi "Pigment"in Çekimlerine Başladı

“Üçüncü Dünya” ve “Perihan” filmlerinin yönetmeni Metin Kuru, yeni üçlemesinin ilk filmi olan "Pigment"in çekimlerine Eskişehir’de başladı.

VİCDANİ YÜZLEŞMENİN KAÇINILMAZLIĞINI ELE ALIYOR

Gençlik dönemlerinde çabuk ünlü olmak için yaptığı hataları aleyhinde kullanılarak insan kaçakçılığı yapmaya zorlanan ressam Ragıp Uçar’ın kendisiyle hesaplaşmasını konu alan "Pigment", hikayesiyle doyumsuzluğun getirdiği acımasızlığı resmetmenin yanı sıra, vicdani yüzleşmenin kaçınılmazlığını da ele alıyor. metin kuru pigment film Filmin senaryosunu Lezgin Kanat’ın yazarken yapımcılığını da Tapmaz Company & Metin Tapmaz üstleniyor. Kendisinden ödün vermek zorunda bırakılmış bir sanatçının anılarına pencere açan psikolojik gerilim türündeki filmin oyuncu kadrosunu; Hilmi Özçelik, Tuğba Erman, Muzaffer Uzunyılmaz, Ahu Çat, Yavuz Ketenci, Zafer Kalfa ve Aslı Saygılı oluşturuyor. yönetmen metin kuru film çekimi

2022'DE İZLEYİCİYLE BULUŞMASI BEKLENİYOR

Çekimlerinin tamamı Eskişehir’in farklı mekanlarında gerçekleşecek filmin, yönetmenin Covid-19 salgın sürecinde çektiği diğer filmleri gibi 2022 yılının ilk yarısında beyaz perdede olması planlanıyor.