sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 29 Şubat 2024

"Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası" Filminin Devamı Yolda!

Variety'nin haberine göre, "Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası" filmindeki felaketten sağ çıkan ekip bir devam filmiyle geri dönüyor.

Serinin ilk filmini de yöneten Jeff Rowe, Paramount için Ninja Kaplumbağalar'ın yolculuğunun bir sonraki filmini yönetmeye geri dönüyor. "Mutant Kargaşası" serisinin ilk filmi geçen yıl sinemalarda gösterime girdiğinde yaklaşık 180 milyon dolar kazanarak, 70 milyon dolarlık bütçesi sayesinde stüdyo için bir başarıya dönüştü. New York City'nin genç kahramanları şimdi pizza, tehlike ve patlamalarla dolu bir başka tura hazırlanıyorlar.



"Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası" filminde Donatello (Micah Abbey), Michaelangelo (Shamon Brown Jr.), Leonardo (Nicolas Cantu) ve Raphael (Brady Noon), normal gençler gibi yaşamak istiyorlardı. Ne yazık ki, Splinter (Jackie Chan) onların yüzeye çıkmasına izin vermedi çünkü bilge ustası insanlığa güvenmiyordu. Yine de, Superfly (Ice Cube) ve mutant ordusu insan dünyasını ele geçirmeye çalıştığında, genç kahramanların meydan okuyup kötü karakterle savaştılar.

Devam filminin etrafındaki detaylar şu an için gizli tutuluyor. Merakla beklenen yapımın 9 Ekim 2026'da sinemalarda gösterime girmesi bekleniyor fakat Türkiye için vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

Kübra Karasu