sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 30 Mart 2022

"No:26 Ölüm Çığlığı” Sinemada Korkutacak, Gişede Sevindirecek!

1 Nisan’da vizyona girecek “No:26 Ölüm Çığlığı” filminin yapımcıları sosyal sorumluluk projesi kapsamında gişede satılacak bilet başına 1 TL Dersim Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneğine (DERHAYKO) bağışlayacak.

Bu sayede elde edilecek gelir, dernek kapsamında sokak hayvanlarına mama ve bakım ihtiyacı olarak karşılanacak. Batuhan Çelik'in yönettiği “No:26 Ölüm Çığlığı”nın kadrosunda Hande Öğüt, Barış Baktaş, Lola Polat gibi isimler yer alıyor.



No:26 Ölüm Çığlığı Filminin Konusu

Film, dedelerinden kalma yazlıkta olan kız kardeşine ulaşamayınca onun yanına gitmeye karar veren Selin ile sevgilisi Barış'ın başlarından geçenleri konu ediniyor. İşi başından aşkın olan Selin, rahmetli dedelerinden kalma yazlık evine giden kız kardeşinden haber alamaz. Defalarca aramasına rağmen kız kardeşi Ada’ya ulaşamaz. Telefonları cevapsız kalınca işlerini bırakıp kasabaya gitme kararı alır. Selin’i yalnız bırakmak istemeyen sevgilisi Barış da onunla birlikte yola çıkar. Yıllardır uğramadıkları bu evde yatan sırlar, yavaş yavaş gün yüzüne çıkacaktır.