sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 20 Kasım 2020

Okul Öncesi Öğretmenlerinden Tepki: Bakıcı Değil Öğretmeniz!

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan "Resmi ve özel tüm anaokulu, ana sınıfı ve uygulama sınıflarında haftada 5 gün yüz yüze eğitim yapılmasının uygun olacağı değerlendirilmiştir" açıklamasından sonra Twitter'dan karara tepkiler yağmaya başladı.

Anaokulu ve kreşlerde eğitim veren öğretmenler Twitter'da başlattıkları #bakıcıdeğilöğretmeniz hashtagiyle konuyu eleştirmeye başladı. Hashtag kısa bir süre içerisinde TT oldu. Konuyla ilgili binlerce tweet atan değerli öğretmenler, en yakın temasın olduğu okul öncesi eğitim ile ilgili farkındalık oluşturmaya çalışıyorlar. Milli Eğitim Bakanı ve Sağlık Bakanınından açıklama bekleyen okul öncesi öğretmenlerinin, sorununa çözüm bulunup bulunamayacağına herkes dikkat kesilmiş durumda. Bütün eğitim alanlarında uzaktan eğitime geçilmişken anaokulu ve kreşlerin açılması büyük risk teşkil edecek. Sinemaport olarak biz de okul öncesi öğretmenlerinin oluşturmaya çalıştığı farkındalığın yanındayız.

İŞTE O TWEETLERDEN BAZILARI

okul-oncesi-ogretmenlerinden-tepki okul-oncesi-ogretmenlerinden-tepki okul-oncesi-ogretmenlerinden-tepki okul-oncesi-ogretmenlerinden-tepki okul-oncesi-ogretmenlerinden-tepki