sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 01 Nisan 2022

Orlando Bloom & Andie MacDowell "Red Right Hand" Filminin Kadrosunda!

Orlando Bloom ve Andie MacDowell, yönetmen kardeşler Ian ve Eshom Nelms'in yeni aksiyon-gerilim filmi Red Right Hand'de rol almak için anlaştı.

Jonathan Easley'nin yazdığı film, Odim County'nin Appalachian tepelerinde yeğeni Savannah'a bakan, dürüst ve sakin bir hayat sürmeye çalışan Cash (Orlando Bloom) üzerine odaklanıyor.

Kasabayı yöneten sadist Queenpin Big Cat (Andie MacDowell) onu hizmetlerine geri zorladığında, Cash kasabayı ve geriye kalan tek ailesini korumak için her şeyi yapabileceğini, hatta öldürebileceğini öğrenir. Yolculuk zorlaştıkça Cash, iyi ile kötü arasındaki çizgiyi bulandıran bir kabusun içine çekilir. Filmin çekimleri önümüzdeki ay Kentucky'de başlayacak.



Orlando Bloom, tüm zamanların en büyük film serilerinden ikisinde başrol oynamasıyla tanınır: Yüzüklerin Efendisi ve Karayip Korsanları. Ayrıca Digging for Fire, Romeo ve Juliet, The Three Musketeers, The Good Doctor, Sympathy for Delicious, New York, I Love You, Elizabethtown, Kingdom of Heaven, Troy, Ned Kelly ve Black Hawk Down gibi birçok filmde daha karşımıza çıktı.

Red Right Hand'in vizyon tarihi henüz açıklanmadı. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu