sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 20 Mayıs 2022

Orlando Bloom Başrollü Aksiyon Filmi "Red Right Hand"den İlk Kare Geldi!

Ian ve Eshom Nelms'in yönetmenliğindeki yeni aksiyon filmi Red Right Hand'den ilk kareler geldi.

Red Right Hand'in yayınlanan ilk karesinde başrol Orlando Bloom karşımıza çıkıyor. Bloom'un karakteri Cash'in arabanın içindeki birine oldukça yoğun bir şekilde baktığını görüyoruz.

İlk Bakış



Red Right Hand'de Bloom'un yanı sıra Andie MacDowell, Scott Haze, Garret Dillahunt, Mo McRae, Brian Geraghty, Chapel Oaks, Kenneth Miller ve Nicholas Logan da yer alıyor. Basil Iwanyk, Erica Lee, Asbury Park Pictures'dan Mike Gabrawy, Traction'dan Jason Tamasco ve Zak Kristofek ve Michelle Lang filmin yapımcılığını üstleniyor. Galen Smith ve Marc Danon da baş yapımcı olarak görev yapacak.

Çekimleri devam eden Red Right Hand'in henüz vizyon tarihi açıklanmadı.

Red Right Hand'in Resmi Özeti

Cash (Bloom), dul kayınbiraderi Finney (Haze) ve yeğeni Savannah (Oaks) ile Odim County'nin Appalachian tepelerinde dürüst ve sakin bir hayat yaşamaya çalışır. Kasabayı yöneten sadist Queenpin Big Cat (MacDowell), Finney'nin borçlarını ödemek için onu hizmetlerine geri zorladığında, Cash kasabasını ve geriye kalan tek ailesini korumak için her yolu kullanacaktır. Yolculuk zorlaştıkça Cash, iyi ile kötü arasındaki çizgiyi bulandıran bir kabusun içine çekilir.

Kübra Karasu