sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 12 Ocak 2024

Özlenen Seri Sinemalara Bomba Gibi Geri Dönüyor: "Kolpaçino 4 4'lük" Şimdi Sinemalarda!

Türkiye'nin en ünlü komedi serilerinden "Kolpaçino"nun merakla beklenen yeni filmi "Kolpaçino 4 4'lük" bugün sinemalarda vizyona girdi.

3 filmden oluşan ve Şafak Sezer'in başrolünde yer aldığı "Kolpaçino" film serisi, 7 yıllık aranın ardından dördüncü filmiyle beyaz perdede sinemaseverlerle buluşuyor. Seri önceki üç filmiyle yaklaşık 2,6 milyon seyirciye ulaşmıştı. 2016’da gösterime giren "Kolpaçino 3. Devre"yi 1,4 milyonu aşkın seyirci sinemalarda izlemişti. Merakla beklenen dördüncü film ise yıldız isimlerin yer aldığı sürpriz oyuncu kadrosuyla izleyicileri kahkahalara boğacak. 

Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş, Kubilay Penbeklioğlu, Serkan Şengül gibi birbirinden ünlü isimlerin başrollerinde yer aldığı yeni filmde İbrahim Tatlıses, Serdar Ortaç, Cengiz Kurtoğlu, Mehmet Ali Erbil, Saba Tümer, Aşkım Kapışmak gibi yıldız isimler de izleyiciyle buluşacak.

Serinin dördüncü filmi, Özgür'ün önceki hikayelerde kendisine kazık atan, dostum dediği kişilerle hesaplaşmasını izleyiciyle buluşturuyor. "Kolpaçino 4 4'lük" şimdi sinemalarda!

Konusu: Özgür ve Sabri aralarındaki husumete son verebilmek ve hesaplaşabilmek için bir mekanda toplanırlar. Tayfun nişanlanmadan son bir kumar gecesi organize eder. Özgür’ü de bu özel gecede kendisine eşlik etmesi için davet eder. Vural ve adamlarının mekâna gelmesi işleri değiştirecektir.

Fragman

Kübra Karasu