sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 01 Nisan 2022

Peter Pan Yazarının Hikayesi "The Island Between Tides"ın Çekimleri Başladı!

Peter Pan yazarı J.M. Barrie'nin hikayelerinden bir diğeri daha filme uyarlanıyor.

The Island Between Tides filminin çekimlerinin başladığı açıklandı. Filmde Lily rolünde Paloma Kwiatkowski rol alacak. Filmde Lily, onu uzak bir gelgit adasına götüren gizemli bir melodiyi takip edecek. Bir sonraki gelgitte tekrar karşıya geçtiğinde, zamanın dünyanın geri kalanı için onlarca yıl ilerlediğini fark edecek. Filmde ayrıca Donal Logue, David Mazouz, Camille Sullivan ve Adam Beach de rol alacak. 

Filmi Andrew Holmes ve Austin Andrews yönetecek. İkili aynı zamanda filmin senaryosunu da yazdı ve yapımcılık görevini de üstlenecek. The Island Between Tides, J.M. Barrie'nin ilk kez Nisan 1920'de vizyona giren Mary Rose adlı oyununa dayanıyor. 

Mary Rose'u Filme Uyarlamayı Alfred Hitchcock da İstemişti



Mary Rose'u sinemaya uyarlamak isteyen bir önceki yönetmen ise Alfred Hitchcock'tu. 1960'ların başında Universal için filmin haklarını almıştı ve başrol için Tippi Hedren'i seçmişti. Ancak Universal, bir hayalet hikayesinin gişede başarılı olamayacağına düşündüğü için filmi yapmamaya karar verdi. Hitchcock ise daha sonra Mary Rose'u çekememenin en büyük pişmanlığı olduğunu söyledi. 2000 yılında, Hedren'in kızı Melanie Griffith ve kocası Antonio Banderas hikayenin haklarını satın aldı. Ancak, yine de filme uyarlanmamıştı.

Filmin çekimleri şu anda Prince Rupert, British Columbia'da devam ediyor. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu