sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 29 Mart 2022

Pixar İmzalı "Toy Story" Spinoff'u "Lightyear"dan Fragman!

Bu yıl vizyona girecek merakla beklenen filmlerden biri Pixar'ın uzay macerası Lightyear. Film, ünlü oyuncağın arkasındaki adamın resmi çıkış hikayesini izleyiciyle buluşturacak. Aksiyon-macera filmi Haziran'da vizyona girecek ve Pixar, hayranlarını daha da heyecanlandırmak adına Oscar'lar sırasında yeni bir TV reklamı yayınladı.

Doksan saniyelik TV reklamı, ağırlıklı olarak Buzz'ın yeni galaksiler arası görevinin çeşitli aşamalarını gösteren eski görüntüleri içeriyor. Ama fragmanla ilgili en önemli nokta, filmin sadece sinemalarda ve IMAX'te yayınlanacağının onaylanması. Çünkü Soul'un 2020'de piyasaya sürülmesinin ardından Pixar'ın tüm çalışmaları doğrudan -Pixar'ın bir şirket olarak karşı olduğu- Disney+'ta yayınlandı. Luca ve Turning Red gibi harika filmlerin doğrudan Disney+'a gitmesi hayal kırıklığı yaratırken, Lightyear Pixar'ı ait oldukları beyaz perdeye geri getirmek için mükemmel bir film gibi görünüyor.

Yayınlanan yeni fragman ayrıca Lightyear'ın çarpıcı görsellerini, harika aksiyonunu ve eğlenceli uzay macerası havasını da izleyiciye gösteriyor. Lightyear, 17 Haziran'da sadece sinemalarda.

Fragman

Kübra Karasu