sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 12 Mayıs 2022

Ralph Fiennes Komplo Filmi "Conclave"in Başrolünde!

Henüz yeni The King's Man'de Oxford Dükü'nü oynayan Ralph Fiennes, şimdi Edward Berger'in dini komplo gerilim filmi Conclave'in başrolünde yer almaya hazırlanıyor.

Ralph Fiennes, Peter Straughan tarafından kaleme alınan uzun metrajlı filmde daha önce duyurulan John Lithgow, Stanley Tucci ve Isabella Rossellini'ye katıldı.

Conclave, Robert Harris'in aynı adlı romanından uyarlandı ve Papa'nın ölümünün ardındaki sırların ve dramatik hikayesini anlatacak.



Dünyanın her yerinden Kardinaller Vatikan'a inerken, Kardinal Lomeli (Fiennes) dümende durmalı ve Katolik Kilisesi'nin yeni başkanının kimin seçileceğine karar verirken onlara liderlik etmelidir. İşlemler ilerledikçe, ölen Papa'yı çevreleyen sırlar yüzeye çıkmaya başlar ve Kardinal Lomeli'yi başka biri tarafından keşfedilmeden önce derinlerde gömülü katmanları ortaya çıkarmak için bir gizem ve entrika yolculuğuna gönderir.

Filmde Kardinal Lomeli rolünde Fiennes, Kardinal Tremblay rolünde Lithgow, Kardinal Bellini rolünde Tucci ve Rahibe Agnes rolünde Rossellini karşımıza çıkacak. Film ile ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu