sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 24 Ağustos 2023

Ridley Scott İmzalı "Napolyon" Filminden Vanessa Kirby'li Yeni Afiş Yayınlandı!

Ridley Scott ve Joaquin Phoenix, büyük beğeni toplayan Gladyatör filminin ardından bu kez Napolyon filmi için yeniden bir araya geliyor.

Sinema dünyasının dev ismi Ridley Scott, bu yıl sonunda yeni tarihi destanı Napoleon filmi ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Filmin başrolünde ise Gladyatör'de de yönetmenle çalışan Joaquin Phoenix yer alacak. Phoenix'in Napolyon'u canlandırdığı filmde İmparatoriçe Joséphine'e ise Vanessa Kirby hayat verdi. Filmden Kirby'i İmparatoriçe Joséphine olarak sergileyen yeni bir afiş yayınlandı. 

Vanessa Kirby, daha önce Mission: Impossible serisinde ve The Crown adlı dizide başka bir kraliyet figürü olan Prenses Margaret olarak yer aldı. Empire dergisine verdiği bir röportajda Joséphine'i canlandırma çabalarındaki zorluklardan bahseden Kirby, "Onun hakkında en zorlu ve biraz da gizemli olan şey, ister ilk elden anılar, ister üçüncü el hikayeler, belgeler, tanıklıklar ve Napoleon’un mektupları olsun… her biri tamamen farklıydı." açıklamasını yaptı.

Yaklaşmakta olan film, efsanevi imparatorun yükselişi ve düşüşü etrafında dönecek. Ancak film hükümdar ve sevgilisi Joséphine arasındaki dalgalı ilişkiye de odaklanacak. Filmin kadrosunda ayrıca Ben Miles, Ludivine Sagnir, Matthew Needham, Tahar Rahim, Phil Cornwell, Edouard Philipponnat ve Youssef Kerkour gibi isimler de yer alıyor. 

Napoleon, 24 Kasım'da sinemalarda!

Afiş



Kübra Karasu