sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 28 Mart 2024

Robert Pattinson Başrollü "The Batman 2" Filminin Çekimleri Ne Zaman Başlayacak?

Matt Reeves'in yönettiği Robert Pattinson başrollü büyük beğeni toplayan "The Batman"in devam filmiyle ilgili yeni ayrıntılar açıklandı. 

 The InSneider'ın açıkladığı yeni habere göre, "The Batman - Part II" kadrosunun Nisan 2025'te çekimlere başlaması bekleniyor. Filmin vizyon tarihi Ekim 2026'ya ertelendiği için, yeni oyuncu kadrosu duyurularının sonbahar 2024'te yayımlanmaya başlaması bekleniyor. Yeni haber ile ilgili Warner Bros. Discovery ve DC Studios henüz bir yorum yapmadı. İlk filmle "The Batman - Part II" arasındaki geniş zaman boşluğunu köprüleyecek olan "The Penguin" dizisi bu sonbaharda prömiyer yapacak.

"The Batman - Part II" Neden Ertelendi?



Ekim 2025'te yayımlanması planlanan "The Batman - Part II", planlandığı gibi Kasım 2023'te çekimlere başlayamadı. 2023 boyunca, Hollywood'da yaşanan yazarlar ve oyuncular grevi çekimlerde de aksama yaşattı ve grev 2023 biterken sona erdi. Grev ve hala üzerinde çalışılan bir senaryo olduğu için "The Batman - Part II"nin Ekim 2025'te vizyona girmesi mümkün değildi. Bu durum, seride Jim Gordon'ı canlandıran Jeffrey Wright'ın 2024'ün başlarında "The Batman - Part II" için henüz bir senaryo okumadığını açıklamasıyla ortaya çıktı. Kısa bir süre sonra da Warner Bros. Discovery ve DC Studios, "The Batman - Part II"yi 2026'ya erteleyeceklerini kamuoyuna duyurdu.

Yönetmen ve yaratıcı ekibi, güçlü bir devam filmi hazırlamak için süreci aceleye getirmek istemiyor. "The Batman - Part II" 2 Ekim'de sinemalarda vizyona girecek.

Kübra Karasu