sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 30 Mart 2022

Ryan Reynolds, "Deadpool 3"te Blind Al Karakterinin Geri Döneceğini Açıkladı!

Ryan Reynolds, Leslie Uggams'ın canlandırdığı Blind Al karakterinin devam filmi için geri döneceğini onayladı. 

Marvel Studios ve Disney, 20th Century Fox tarafından yapılan ilk iki filmin inanılmaz başarısının ardından Deadpool serisine devam ediyor.

Yönetmen Shawn Levy'nin Deadpool 3 için anlaşma imzalamasıyla son zamanlarda çalışmalar hızlandı. Paul Wernick ve Rhett Reese'in de senaryonun son taslağını yazmak üzere geri dönmesiyle birlikte Deadpool 3'ün yaratıcı ekibi sonunda hazır. Şimdiye kadar, Ryan Reynolds Deadpool 3 için onaylanmış tek oyuncuydu. Domino (Zazie Beetz), Cable (Josh Brolin) ve Vanessa (Morena Baccarin) pek çok kişinin geri döneceğini umduğu karakterlerden sadece birkaçı.



Şimdi ise Ryan Reynolds, Deadpool 3 için son iki filmden bir karakterin geri döneceğini doğruladı. Blind Al karakterine hayat veren Leslie Uggams'ın tweetine yanıt veren Reynolds, "Teşekkürler Leslie. Yakında görüşürüz ⚔️⚔️⚔️" ifadelerini kullandı. 

Wade'in yaşlı ve görme engelli oda arkadaşını canlandıran Leslie Uggams'ın hem Deadpool hem de Deadpool 2'de küçük rolleri vardı ama hayranların favori karakterlerinden biri haline gelmeyi başardı. Deadpool 3 hakkındaki gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu