sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 10 Aralık 2020

Sadakatsiz Zirveyi Kuruluş Osman'a Kaptırdı, İşte 9 Aralık 2020 Reyting Sonuçları!

2 Aralık Çarşamba akşamı ATV’de Kuruluş Osman, Kanal D’de Sadakatsiz, TRT1’de Benim Adım Melek, TV8’de Doğduğun Ev Kaderindir izleyiciyle buluştu.

Geçen hafta pandemi nedeniyle yayınlanmayan Sadakatsiz geri kalan dizilerin yükseliş göstermesine sebep olmuştu. Bu hafta dengeler yeniden değişti.

Son 3 haftadır 1. sırada yer almayı başaran Kuruluş Osman bu hafta da Total sıralamanın galibi oldu. AB sıralamasının galibi Sadakatsiz olurken, Total sıralamada 2. sırada yeni bölümü, 3. sırada ise özeti yer aldı. İki iddialı dizi arasındaki rekabet, bu sezona damgasını vurmaya devam ediyor.

Büyük ilgiyle başlayan yapımlardan Doğduğun Ev Kaderindir, reytinglerde iniş çıkışlı bir performans sergilemeye devam ediyor. Geçen hafta Sadakatsiz’in de yayınlanmamasıyla 5. sıraya yükselen yapım bu hafta yeniden 8. sıraya geriledi. Dizi yine de gecenin en çok izlenen 3. dizisi olmaya devam ediyor. Doğduğun Ev Kaderindir, AB sıralamasında da 2 sıra gerileyerek 5. sırada yer aldı.

Haftalardır Total sıralamada kendine yer bulamayan TRT1 dizisi Benim Adım Melek geçen hafta Total’de 10., AB sıralamasında ise 5. sırada yer alarak büyük bir yükseliş göstermişti. Bu hafta tekrar ilk 10'a giremeyen yapım, AB sıralamasında 3 sıra gerileyerek 8. oldu.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

AB İLK 10 PROGRAM