sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 16 Ocak 2024

Selena Gomez'in Linda Ronstadt'ı Canlandıracağı Yeni Filmin Yönetmeni Belli Oldu!

Selena Gomez'in Grammy ödüllü sanatçı Linda Ronstadt'ı canlandıracağı yeni proje şekillenmeye başlıyor.

Hollywood Reporter'ın doğruladığı bilgilere göre Selena Gomez başrollü Linda Ronstadt biyografi filminin yönetmen koltuğunda Üç Kral, American Hustle, Umut Işığım, Amsterdam gibi filmlere imza atan ve beş Oscar adaylığı bulunan David O. Russell oturacak. Oldukça yeni olan projenin duyurulması geçtiğimiz hafta gerçekleşti. Selena Gomez, Instagram üzerinden Linda Ronstadt'ın 2013 tarihli anı kitabı "Simple Dreams"i paylaştığında projenin varlığı da ilk kez ortaya çıktı.



Country'den rock 'n' roll'a ve Latin'e kadar uzanan geniş bir yelpazede müzik yapan Linda Ronstadt'ın 1970'lerdeki önemli albümleri arasında "Simple Dreams" ve "Heart Like a Wheel" bulunuyor. Uzun yıllar süren kariyeri boyunca 29 albüm yayımlayan Ronstadt, Recording Academy ve Latin Recording Academy tarafından ömür boyu başarı ödülleri aldı. 2014 yılında Rock and Roll Hall of Fame'e kabul edildi. Kariyeri boyunca 11 Grammy ödülü kazanan 77 yaşındaki sanatçı, bir hastalık teşhisi konulduktan sonra şarkıcılık kariyerini noktaladı.

Selena Gomez, iki kez Grammy adayı gösterilen bir sanatçı olarak şu anda Steve Martin ve Martin Short ile birlikte Only Murders in the Building adlı dizide başrol oynuyor. Gomez ayrıca Monte Carlo, Spring Breakers ve Wizards of Waverly Place ile de izleyiciyle buluştu. 

Merakla beklenen yeni biyografi filmi hakkındaki diğer ayrıntılar henüz açıklanmadı. Yeni gelişmeleri Sinemaport.com'dan takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu