sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Oyuncu Haberleri 26 Şubat 2024

"Senden Başka"nın Yıldızları Glen Powell & Sydney Sweeney Birlikte Yeni Projelerini Arıyor!

"Senden Başka" yıldızları Glen Powell ve Sydney Sweeney, bir sonraki Julia Roberts ve George Clooney mi oluyor?

Glen Powell ve Sydney Sweeney'nin yeni romantik komedideki çalışmaları dünya çapında rekor kıran 200 milyon dolar hasılatı getirdi. Senden Başka (Anyone But You), tarihteki en yüksek hasılat yapan Shakespeare uyarlaması oldu. Bu durum ikiliyi, izleyicilerin tekrar tekrar izlemeye hazır olabileceği güvenilir bir çift haline getiriyor.



Cumartesi gecesi SAG Ödülleri'nde Variety'nin editörüne konuşan Glen Powell, Sydney Sweeney ile birçok senaryo arasından yeni projelerini seçmeye çalıştıklarını açıkladı:

“Gerçekten şakalaşacağınız birini bulduğunuzda (Sydney) çalışmak çok kolay ve eğlenceli oluyor. Kesinlikle bir sonraki projeyi bulmaya çalışıyoruz. Lütfen elinizdeki tüm senaryoları bize gönderin. Bunun için burada olduğumuzu biliyorsun. Çok okumak gerçekten harikaydı. Bu arada Sydney her şeyi rekor sürede okuyor. Sanırım şimdiye kadar tanıştığım en hızlı okuyucu. Biraz uzun sürüyor ama her şeyi okuyoruz ve neyin anlamlı olduğunu, neyi izleyicilerin tepki vereceği bir şeye dönüştürebileceğimizi görmeye çalışıyoruz."

Senden Başka (Anyone But You), Türkiye'de geçtiğimiz cuma sinemalarda vizyona girdi.

Fragman

Kübra Karasu