sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 27 Kasım 2020

Sol Yanım Kötü Bir Başlangıç Yaptı, İşte 26 Kasım 2020 Reyting Sonuçları!

26 Kasım Perşembe akşamı ATV’de Bir Zamanlar Çukurova, Fox TV’de Mucize Doktor, TV8’de Masterchef, Star TV'de Sol Yanım, TRT1’de Kalk Gidelim ve Show TV’de Alev Alev izleyiciyle buluştu.

Haftalardır zirveden düşmeyen Bir Zamanlar Çukurova bu hafta aradaki farkı açtı. 12 reyting oranını aşan ATV'nin sevilen dizisi 1. sırada yer alırken rakibi Mucize Doktor bu hafta 3. sırada yer aldı. İkilinin rekabetini Fox Ana Haber bozdu. Mucize Doktor ise 7 barajında kaldı. AB sıralamasında da ilk 3 sıralama değişmedi.

Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi Alev Alev 4. bölümüyle dün izleyiciyle buluştu. Total sıralamada geçen hafta 7. sırada yer alan Alev Alev bu hafta 6. sıraya yükseldi. AB sıralamasında 5. sıradaki yerini koruyan yapımın reyting oranı 6 oldu. Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor ile yarış içerisinde olması beklenen yapım ligin biraz dışında yer alsa da kendi kemik kitlesini oluşturmaya başladı.

Dün ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Star TV'nin iddialı yapımı Sol Yanım izleyiciden beklediği karşılığı alamadı. Defne Samyeli, Özge Yağız, Tolga Mendi gibi isimlerin yer aldığı dizi hiçbir sıralamada ilk 10'a giremedi. 2 reyting oranında kalan dizi günü 18. olarak kapattı. Sol Yanım'ın kötü bir başlangıç yaptığı söylenebilir.

Kalk Gidelim bu hafta da reyting sıralamalarında kendine yer bulamayan yapımlardan oldu. Haftalardır 2 reyting oranıyla adeta can çekişen yapım bu hafta da 24 sırada yer aldı.

Bu kadar iddialı yapım arasında reyting rekabetine önce Alev Alev daha sonra Sol Yanım dahil oldu. Alev Alev kemik kitle oluşturmayı başarırken, Sol Yanım'ın gidişatının ne olacağı bilinmiyor.  3 Aralık Perşembe akşamı bir de Kanal D’nin İyi Aile Babası'nın rekabete dahil olması işleri nasıl değiştirecek bekleyip göreceğiz.