sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 30 Kasım 2023

"Sonic the Hedgehog 3" Film Çekimleri Başladı!

"Sonic the Hedgehog" serisinin üçüncü filminin çekimlerinin resmi olarak başladığı duyuruldu.

SAG-AFTRA ve WGA grevlerinin ardından bir süre duraklayan birçok yapımın çekimleri artık yeniden başlıyor, "Sonic the Hedgehog 3" de bu filmlerden biri. Filmin X hesabından çekimlerin başladığı yayınlanan yeni bir kareyle duyuruldu. Yayınlanan karede Sonic benzeri renklere ve sıkılmış yumruklara sahip bu karakter, ilk bakışta izleyiciyi yanıltsa da o aslında Shadow karakterinin ilk görünümü.

Shadow karakterinin varlığı, "Sonic the Hedgehog 2" filminin bir sahnesinde ilk kez ima edilmişti. Şu ana kadar karakter hakkında başka bir detay açıklanmadı, rolüyle ilgili seslendirmesini yapacak isim de henüz açıklanmadı. Ben Schwartz'ın Sonic karakterine hayat verdiği filmde, seslendirme için genellikle tanınmış oyuncular tercih ediliyor.

Henüz "Sonic the Hedgehog 3"ün konusu hakkında bir bilgi bulunmamakla birlikte film, yakında çıkacak olan spin-off dizisi "Knuckles"ın olaylarından sonrasını konu alacak. "Sonic the Hedgehog 2" filminde ilk kez tanıtılan Knuckles karakteri, Sonic ve Tails için güçlü bir rakip olarak ortaya çıkmıştı. Filmin yönetmenliğini ilk iki filmde olduğu gibi Jeff Fowler üstleniyor. Serinin yıldızı Jim Carrey'nin üçüncü filmde Dr. Robotnik karakterini yeniden canlandırıp canlandırmayacağı ise henüz açıklanmadı. Carrey, ikinci filmin ardından oyunculuktan emekli olduğunu açıklamıştı.

"Sonic the Hedgehog 3", Türkiye'de 17 Ocak 2025'te sinemalarda izleyiciyle buluşacak. 

X Gönderisi

Kübra Karasu