sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 03 Ekim 2022

Sony "Tarzan" Filminin Haklarını Satın Aldı!

The Hollywood Reporter'ın haberine göre Sony, Tarzan'a yeni bir soluk getirme umuduyla Edgar Rice Burroughs'un klasik hikayesinin film haklarını satın aldı.

Yeni gelen haberlere göre Sony, Tarzan'ı modern bir izleyici kitlesine yeniden tanıtmak amacıyla karakterin tamamen yeniden oluşturulmasını hedefliyor. Tarzan, birçok izleyici onunla ilgili herhangi bir film izlememiş olsa bile aşina olacağı bir hikaye.

Birçoğumuzun hatırladığı üzere Tarzan, ormanda tek başına bırakılan ve maymunlar tarafından büyütülerek yetişkinliğe ulaşan bir çocuğu konu alıyor. Ancak Jane ile tanıştıktan sonra, onunla birlikte olmak, onunla evlenmek ve Londra'ya yerleşmek için ormanı terk etmeye karar verir. Medeniyetteki deneyimleri, onu toplumun ne kadar kötü olduğuna ikna etmeye yeter. Tarzan daha sonra büyük bir kahraman ve kaşif olmaya devam etmek için Afrika'nın ormanlarına dönmeyi seçer.



1912'de yayınlanmaya başlayan Tarzan'ın hikayeleri, zaman geçtikçe izleyiciyle televizyon ve sinema ekranlarında da buluştu. Belki de en ünlü uyarlama, 1999'da çıkan ve Tarzan rolünde Tony Goldwyn, Jane rolünde Minnie Driver'ın yer aldığı Disney'in animasyon versiyonuydu. Tarzan en son 2016'da David Yates imzalı The Legend of Tarzan'ında Ape Man'i Alexander Skarsgård tarafından canlandırdığında izleyiciyle buluşmuştu.

Henüz hiçbir ayrıntının paylaşılmadığı Sony'nin Tarzan filmiyle ilgili yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu