sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 02 Ocak 2023

"Spider-Man: Across The Spider-Verse" Senaristleri Daha Önce Yaşamadığınız Bir Deneyim Vaat Ediyor!

Sony'nin Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018) filmi, animasyon türü için de bir dönüm noktası oldu. Film, Miles Morales'in ilk animasyon filmi ve hem hayranlar hem de eleştirmenler tarafından tasarımıyla tam not aldı. Yakında çıkacak olan devam filmi Spider-Man: Across the Spider-Verse için o nedenle beklenti daha da yükseldi. The Wrap ile yakın zamanda yapılan bir röportajda, serinin yapımcıları Phil Lord (aynı zamanda senarist) ve Chris Miller bu beklentiyi yükseltecek açıklamalar yaptı.

2018 filmi ile Lord ve Miller, izleyicileri bir çizgi romana girmiş gibi hissettirme hedeflerine ulaştılar. Devam filminden bahseden Miller, yeni filmde izleyicilere yeni bir deneyim sunmak için çalıştıklarını açıkladı. 



Miller'ın duygularına ek olarak Lord, filmi kesinlikle daha çılgın olarak nitelendirdi. Miller ayrıca bu filmler üzerinde çok fazla baskı olduğunu açıkladı, "Filmin ilgi çekici bir hikaye ve duygusal bir yolculuk sunmasını istiyorsunuz. Aynı zamanda insanların umduğu her şey olmasını istiyorsunuz ama aynı zamanda insanların ne istediklerini bile bilmedikleri bir şey olmasına da ihtiyacınız var. Çünkü bu filmlerin tüm fikri, size daha önce hiç görmediğiniz bir şeyi gösteriyor olmamız. Ve ilk filmdeki gibi hissettiren eğlenceli, hafif bir hikaye yapsaydık, bence biraz hayal kırıklığı yaratırdı. Daha önce hiç deneyimlemediğiniz görselleri görüyormuş gibi hissetmek istiyorsunuz. Bunların hepsini yapmak ve onları ilgi çekici ve tatmin edici bir şekilde yapmak büyük bir zorluk ama aynı zamanda bunları yapmamızın nedenlerinden biri de bu. Amaç bu, sadece sizi güldürmek ve ağlatmak ve daha önce hiç yaşamadığınız bir şeyi deneyimlemek." dedi.

Filmde Miles Morales rolünde Shameik Moore, Gwen Stacy rolünde Hailee Steinfeld, The Spot rolünde Jason Schwartzman, Peter B. Parker rolünde Jake Johnson, Spider-Man 2099 rolünde Oscar Isaac, Jessica Drew rolünde Issa Rae ve Spider-Punk rolünde Daniel Kaluuya yer alıyor.

Spider-Man: Across the Spider-Verse, 2 Haziran 2023'te sinemalarda!

Kübra Karasu