sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 20 Şubat 2024

The Beatles Üyelerinin Her Birinin Bakış Açısının Anlatılacağı Dört Ayrı Film Geliyor

Ünlü yönetmen Sam Mendes, The Beatles grubunun her bir üyesinin farklı bakış açısını temsil edecek dört ayrı film çekeceğini açıkladı.

Yapılan basın açıklamasına göre dört film, tarihin en büyük grubunun şaşırtıcı hikayesini anlatacak şekilde kesişecek. Paul McCartney, Ringo Starr ve merhum John Lennon ile George Harrison'ın aileleri, filmler için tam yaşam hikayesi ve müzik haklarını verdi. Yönetmen, yaptığı açıklamada "Tüm zamanların en büyük rock grubunun hikayesini anlatmaktan onur duyuyorum ve sinemaya gitmenin ne demek olduğunu göstermek için sabırsızlanıyorum." dedi.



Sony Pictures Entertainment, 2027 yılında tüm dört filmi sinemalarda finanse edecek ve dağıtacak. Filme dair detaylar yayına daha yakın bir zamanda paylaşılacak, ancak stüdyo stratejinin yenilikçi ve çığır açan olacağını açıkladı.

Sony'nin Motion Picture Group başkanı ve CEO'su Tom Rothman, "Bu projenin gerçekleşmesinde önemli rol oynayan CEO'muz Tony Vinciquerra adına ve dünya çapındaki tüm Sony Pictures Motion Picture Group meslektaşlarım adına söylüyorum: 'Evet, evet, evet!' Bugünün sinema olayları kültürel olarak sarsıcı olmalı. Sam'in cesur, büyük ölçekli fikri bunu ve daha fazlasını sunuyor. Onun birinci sınıf film yapım ekibini, dünyayı değiştiren dört genç adamın müzikleri ve hikayeleriyle birleştirmek, tüm dünyadaki izleyicileri sarsacak." dedi.

Kübra Karasu