sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 04 Nisan 2022

"The Bob's Burgers Movie"den Yeni Fragman Yayınlandı!

20th Century Studios, The Bob's Burgers Movie için yeni bir fragman yayınladı.

Sevilen animasyon dizisi "Bob's Burgers" sinema filmiyle geri dönüyor. Fragman pek çok Bob's Burgers macerası gibi, Bob Belcher'ın ailesinin restoranının geleceği ve para için endişelenmesiyle başlıyor. Ancak mali sıkıntıları bir patlamayla kesintiye uğrar. Belcher'ın restoranının hemen dışında kocaman bir su borusunun patlaması yaz için planları bozar. Bob ve Linda restoranlarının geleceğiyle uğraşırken, çocuklar Tina, Gene ve Louise kendi sahil kasabalarındaki birçok gizemi keşfederek kendi maceralarına atılacaklar.

The Bob's Burgers Movie müzikal, komedi, gizem ve maceranın bir birleşimi olacak. The Bob's Burgers şu anda on ikinci sezonunda ve şuana kadar iki yüzün üzerinde bölümü yayınlandı. 

Filmin seslendirme kadrosunda, yaramaz Louise Belcher rolünde Kristen Schaal, Tina Belcher rolünde Dan Mintz, Gene Belcher rolünde rolünde Eugene Mirman, Bob Belcher rolünde H. Jon Benjamin, Linda Belcher John Roberts rolünde yer alacak. Aynı zamanda Belcher'ın yakın arkadaşı Teddy'yi seslendiren Larry Murphy de filmde yer alacak. 

Film, dizinin yaratıcısı Loren Bouchard ile Bernard Derriman tarafından yönetildi ve senaryo Bouchard ve Nora Smith tarafından yazıldı. The Bob's Burgers Movie 27 Mayıs'ta vizyona girecek. 

Fragman

Kübra Karasu